Су-вид SilverCrest SVSV 550 C3
При такому способі приготування м'ясо, риба та овочі готуються особливо дбайливо в пластиковому вакуумному пакеті при відносно низьких температурах нижче 100 ° C. Цінні вітаміни, поживні речовини та інгредієнти значною мірою зберігаються, і можна повністю відмовитися від додавання жиру. Спочатку їжу запаюють під вакуумом з допомогою пристрою для запечатування плівки, а потім готують при постійній температурі води 30-95 ° C.
Характеристики:
- Для приготування у вакуумі, низькотемпературного приготування, кип'ятіння, нагріву і збереження тепла.
- Точне приготування завдяки електронному контролю температури - 40-99 ° C з кроком 1 ° C
- Великий світлодіодний дисплей для відображення встановленої і поточної температури води, а також часу, що залишився (таймер)
- Корпус з матової неіржавіючої сталі
- Включаючи 2 решітки для зберігання продуктів
- Знімний внутрішній алюмінієвий горщик з антипригарним покриттям для легкого очищення
- Знімний шнур живлення
- 4 Протиковзкі ніжки
- 24-годинний таймер
- Потужність: близько 550 Вт
- Габарити ок. Ш 42 x 29 x Т 27 см
- Об'єм : ок. 2,5-5,5 літрів
- Довжина кабелю: 1 м
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Silver Crest |
Споживана потужність | 550 Вт |
Стан | Новий |
Користувацькі характеристики | |
Тип приладу | Апарат Су-вид |
Інформація для замовлення
- Ціна: 0,01 ₴