Продавець TOLKO - Інтернет-Магазин TOLKO розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1238 відгуків
promo_banner
+380 (99) 220-51-10
+380 (96) 207-51-25
TOLKO - Інтернет-Магазин TOLKO

Турецький чай

Турецький чай

Любите турецький чорний чай? Тоді Ви прийшли за адресою! В нашому магазині представлені найвідоміші і популярні марки турецького чаю такі як : Caykur дрібнолистовий ( Rize, Filiz, Ramazan, Tiryaki cayi, cay Cicegi, Altinbas ) і Goran-tee крупнолистовий( Mevlana, Bagdad, Sinbad ). Чаї володіють прекрасним ароматом і насиченим смаком. Спробувавши один раз, Ви назавжди залишитеся шанувальником цих марок. Головне правильно заварювати такий напій щоб відчути весь букет смаку. Нижче в розділі описана інструкція з заварці такого чаю. Доступні фасування 500 гр. і 1000 гр. Ціни від Інтернет-магазину Tolko.in.ua Вас приємно здивують.

Придбати Турецький чорний чай

Так само є в наявності інші марки цейлонських чаїв. Просимо попередньо уточнювати наявність позицій, так як товару багато і важко встежити за всіма позиціями. Дякуємо за розуміння і приємного чаювання!

Як правильно заварювати

Щоб приготувати справжній турецький чай CAYKUR слід мати при собі дворівневий чайник. Ця необхідність обумовлена тим, що заварка, розташована на другому рівні, лише злегка покрита водою. Вона закипає від безпосереднього впливу пари, що виходить з першого рівня в нижній частині посуду.

Подібна технологія нівелює ймовірність вивітрювання аромату, який наповнює весь напій. Чай на виході дуже міцний, тому спочатку чайної церемонії краще скористатися рідиною з нижнього рівня, щоб злегка знизити концентрацію всього напою. Звичну гіркоту можна скрасити парою кубиків цукру.

Напій подається виключно в скляному посуді. При всьому незручність таких ємностей, саме така подача чаю дозволяє зберегти його тепло. Чайник під час чаювання залишається на вогні, він повинен постійно кипіти. Підливають Воду поступово. Через 3-4 години приступають до чергового заварювання чаю.
 

Повторне кип'ятіння води категорично заборонено, оскільки вважається, що рідина втрачає свої корисні властивості після термічної обробки. Рідина до стану кипіння доводиться тільки на вогні, від електронагрівача краще відмовитися спочатку.

Турецький чай вживають гарячим без будь-яких інших добавок. В якості підсолоджувача допускається невелика кількість коричневого або білого цукру. Гіркота чорного чаю усувають додаванням пари листочків м'яти, не більше. В рецептурі турецького чаю не знайшлося місця молоку, лимону, імбиру і іншим рослинам, добавок, спецій.

Відчути все багатство смаку можливо лише за умови правильного зберігання заварки. Місце повинно бути сухим, без сторонніх запахів. Найкраще зберігати сухі подрібнені листочки в невеликих мішечках.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner